«Μίλησε» η νεκροτομή του 78χρονου που βρέθηκε αναίσθητος σε παραλία – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 78χρονου που βρέθηκε αναίσθητος σε παραλία – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 78χρονου επισκέπτη από το Ηνωμένο Βασίλειο που βρισκόταν στο νησί μας με τη συμβία του στην Πάφο.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επι της σορού του 78χρονου που βρέθηκε αναίσθητος σε παραλία της Πάφου διενέργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου και ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος βρέθηκε αναίσθητος σε παραλία της Πάφου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE