ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρίνος Λάμπρου: Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ακάμα  

Μαρίνος Λάμπρου: Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Ακάμα   

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για Δήμαρχος του Δήμου Ακάμα εξήγγειλε ο Μαρίνος Λάμπρου επαναδιεκδικώντας τη θέση.

Όπως ανέφερε στην εξαγγελία του, «μπορέσαμε να δημιουργήσουμε σημαντικά Έργα Υποδομής και Ανάπτυξης τα οποία υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται προς το τελικό στάδιο υλοποίησής τους»

«Καθώς πλησιάζουμε στη δημιουργία του νέου Δήμου Ακάμα με την ενοποίηση κοινοτήτων, είναι αναγκαίο να έχουμε μια Ανεξάρτητη Δημαρχία που διαθέτει πείρα, γνώση και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αναδιάρθρωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», πρόσθεσε.

Δείτε αυτούσια την εξαγγελία του:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης και αφοσίωσης προς το καλώς νοούμενο συμφέρον της περιοχής μας, επαναδιεκδικώ τη θέση του Δημάρχου στον νέο Δήμο Ακάμα. Σήμερα, ανακοινώνω και επίσημα την Ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, η οποία υποστηρίζεται από πολίτες, συνδέσμους, ομάδες και οργανωμένα σύνολα στην Πέγεια αλλά και τις κοινότητες Κισσόνεργας, Κάθηκα, Ακουρσού, Ίνειας, Κάτω Αρόδων και Πάνω Αρόδων που πλέον θα αποτελέσουν το νέο σχήμα του νεοσύστατου Δήμου Ακάμα. Η στιγμή και οι συνθήκες απαιτούν ενότητα, εμπειρία και πρόοδο μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές ή σκοπιμότητες. 

Η δημαρχία μας, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας, αναδείχθηκε, αποδεδειγμένα, ως μια δημαρχία διεκδίκησης, έργων και ανάπτυξης. Ως Δήμαρχος αλλά και ως Δημοτικό Συμβούλιο, συνεργαστήκαμε στενά και σε καθημερινή βάση με τους συνδημότες μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προκλήσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μέσα από τη διαφάνεια, τη συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που αναπτύσσεται ραγδαία, ορθολογιστικά και με προοπτική. Καταφέραμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη και την ευημερία και θα αποτελέσει φυσικά τη στέρεα βάση για τον νέο Δήμο Ακάμα.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε προτεραιότητες, νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου και μπορέσαμε να δημιουργήσουμε σημαντικά Έργα Υποδομής και Ανάπτυξης τα οποία υλοποιήθηκαν ή βρίσκονται προς το τελικό στάδιο υλοποίησής τους. Η δημιουργία Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Πάρκων, Παιδικών Χαρών, δρόμων αλλά και η προώθηση έργων όπως ο παραλιακός πεζόδρομος, η ανάπλαση της κεντρικής λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού και πολλά άλλα αποδεικνύουν όχι μόνο την εργατικότητά και την διεκδικητικότητά μας και την στοχοπροσήλωσή μας στη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου στον οποίο η ποιότητα ζωής των δημοτών θα είναι αναβαθμισμένη.

Καθώς πλησιάζουμε στη δημιουργία του νέου Δήμου Ακάμα με την ενοποίηση κοινοτήτων, είναι αναγκαίο να έχουμε μια Ανεξάρτητη Δημαρχία που διαθέτει πείρα, γνώση και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αναδιάρθρωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σχήμα που θα προασπίζει τα συμφέροντα και τις ανάγκες των κατοίκων μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής που αγαπήσαμε.

Από τη θέση του Δημάρχου, θα συνεχίσω να δίνω προτεραιότητα στο διάλογο με τους πολίτες και στην ανάπτυξη έργων που θα ενισχύουν τον Δήμο μας, έναν Δήμο που είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι ο πιο όμορφος σε όλη την Κύπρο. Δέσμευση μου προς όλους εσάς, μέσω της Ανεξάρτητης υποψηφιότητάς μου, είναι ότι με ζήλο και αυταπάρνηση θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων μας. Μέσα από προγραμματικές θέσεις, που θα ανακοινωθούν αναλυτικά στην πορεία, θα συνεχίσουμε να προωθούμε τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Με τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατά την προηγούμενη θητεία, σας καλώ να ενώσουμε δυνάμεις, κάτω από την πραγματικά Ανεξάρτητη Υποψηφιότητά μου, για ένα καλύτερο αύριο, ακόμη πιο όμορφο και πιο ελπιδοφόρο από το σήμερα. Ας συνεχίσουμε μαζί να διαμορφώνουμε το μέλλον μας ως ένας σύγχρονος ενωμένος Δήμος, ως μια ακμάζουσα κοινότητα ενεργών πολιτών. 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για έναν καλύτερο Δήμο Ακάμα.

Με εκτίμηση,

Μαρίνος Λάμπρου

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακάμα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Νέα τοποθέτηση Λετυμπιώτη - «Εντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί εμπλοκής της Κύπρου στον πόλεμο στη Γάζα»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκαλύπτει τι θέλει να γίνει η κόρη της όταν μεγαλώσει – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στην Τριμίκλινη: Τεράστιες οι καταστροφές - «Καταθλιπτική η κατάσταση, κάηκε ολόκληρο το βουνό» - ΒίντεοΥπέστη έμφραγμα ο Μάριος Καρογιάν - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Υπέστη έμφραγμα ο Μάριος Καρογιάν - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Στην Καρδιολογική Κλινική του Απολλώνειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου εισήχθη χθες (24/6) το βράδυ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, βουλευτής και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν, ο οποίος διαγνώστηκε με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top