Χανιά: Θρήνος για τους δύο επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους

Χανιά: Θρήνος για τους δύο επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους

Τραγικό τέλος είχαν οι δύο επιβαίνοντες στο μικρό διθέσιο αεροσκάφος που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί, δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (9/11) στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε, μόλις λίγα μέτρα από το αεροδρόμιο της αερολέσχης. Ο ένας ήταν ο Θεόδωρος Πάντος (πρόεδρος της αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος).

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE