Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κλεόπα για την αδερφή του που έσβησε στο διπλό φονικό: «Ακόμη θυμάμαι...»

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κλεόπα για την αδερφή του που έσβησε στο διπλό φονικό: «Ακόμη θυμάμαι...»

Συγκινεί για ακόμα μια φορά ο Κλεόπας Κουλούμα, ο μοναδικός επιζών από την οικογενειακή τραγωδία στον Στρόβολο το 2014, όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η ιστορία του Κλεόπα, λυγίζει και τους πιο δυνατούς. Οι αναρτήσεις του κάθε φορά καταφέρνουν να σε κάνουν να δακρύσεις.

Με μια νέα δημοσίευση του ο Κλεόπας αναφέρθηκε στις στιγμές που περνούσε με την αδερφή του στο πάρκο.

«Πριν 10 χρόνια ερχόμουνα κάθε μέρα και έφερνα την αδερφή μου σ’ αυτό το πάρκο.
Ενθουσιαζόταν πάρα πολύ με τις κούνιες ήθελε συνέχεια να την σπρώχνω να πάει όσο και πιο ψηλά μπορούσε.
 την χαρά στο πρόσωπο της, έλαμπε .

Τα τελευταία χρόνια έρχομαι εδώ κάθε μέρα για να κάνω τρέξιμο και κάθε φορά που κοιτάζω αυτές τις κούνιες είναι λες και την βλέπω μπροστά μου ευτυχισμένη να μου χαμογελά .
Είναι πολύ αστείο το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια αλλά για όσους πονάνε είναι λες και ήταν χθες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE