Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κλεόπα για την αδερφή του που έσβησε στο διπλό φονικό: «Ακόμη θυμάμαι...»

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Κλεόπα για την αδερφή του που έσβησε στο διπλό φονικό: «Ακόμη θυμάμαι...»

Συγκινεί για ακόμα μια φορά ο Κλεόπας Κουλούμα, ο μοναδικός επιζών από την οικογενειακή τραγωδία στον Στρόβολο το 2014, όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Η ιστορία του Κλεόπα, λυγίζει και τους πιο δυνατούς. Οι αναρτήσεις του κάθε φορά καταφέρνουν να σε κάνουν να δακρύσεις.

Με μια νέα δημοσίευση του ο Κλεόπας αναφέρθηκε στις στιγμές που περνούσε με την αδερφή του στο πάρκο.

«Πριν 10 χρόνια ερχόμουνα κάθε μέρα και έφερνα την αδερφή μου σ’ αυτό το πάρκο.
Ενθουσιαζόταν πάρα πολύ με τις κούνιες ήθελε συνέχεια να την σπρώχνω να πάει όσο και πιο ψηλά μπορούσε.
 την χαρά στο πρόσωπο της, έλαμπε .

Τα τελευταία χρόνια έρχομαι εδώ κάθε μέρα για να κάνω τρέξιμο και κάθε φορά που κοιτάζω αυτές τις κούνιες είναι λες και την βλέπω μπροστά μου ευτυχισμένη να μου χαμογελά .
Είναι πολύ αστείο το πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια αλλά για όσους πονάνε είναι λες και ήταν χθες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο -  Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Κύπρος, Ελλάδα και Ισραήλ εντείνουν τις κοινές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο - Έπεσαν υπογραφές για κοινό σχέδιο δράσης

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος θα εντείνουν τις κοινές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις στην ανατολική Μεσόγειο το 2026, εμβαθύνοντας την αμυντική τους συνεργασία, δήλωσαν τη Δευτέρα Έλληνες στρατιωτικοί αξιωματούχοι και ανώτερη πηγή, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE