ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Δρακόντεια τα μέτρα στο δικαστήριο για τον 22χρονο - Τον «καίνε» κλειστά κυκλώματα

Φόνος Καλογερόπουλου: Δρακόντεια τα μέτρα στο δικαστήριο για τον 22χρονο - Τον «καίνε» κλειστά κυκλώματα

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κατά την προσαγωγή του 22χρονου που συνελήφθη για την υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου.

Εικόνες από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην περιοχή όπου φέρονται να διέφυγαν οι στυγνοί εκτελεστές του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, «καίνε» τον 22χρονο Ελληνοκύπριο από τη Λάρνακα που συνελήφθη χθες το βράδυ από τις Αρχές ως ύποπτος για το στυγερό έγκλημα.

Άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από δικαστήριο άρχισαν να φωνάζουν στη θέα των περιπολικών που μετέφεραν τον 22χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top