Χειροπέδες σε 26χρονο - Καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Χειροπέδες σε 26χρονο - Καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Συνελήφθη άντρας ηλικίας 26 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 01/09/2023 και 23/10/2023, στη Λάρνακα. Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ο 26χρονος καταζητούμενος ύποπτος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα, που προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 26χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 31 Οκτωβρίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE