ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 21χρονος που συνελήφθη

Φόνος Καλογερόπουλου: Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 21χρονος που συνελήφθη

Ενώπιον Δικαστηρίου θα βρεθεί σήμερα Σάββατο (11/11) ο 21χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του φόνου του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στην Αστυνομία Λεμεσού για ανάκριση, σήμερα θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο της πόλης για την έκδοση του διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος συνελήφθη χθες Παρασκευή (10/11) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σημειώνεται ότι ο 21χρονος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση, παραδόθηκε αφού παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top