ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Υπό επταήμερη κράτηση ο 21χρονος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο

Φόνος Καλογερόπουλου: Υπό επταήμερη κράτηση ο 21χρονος - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο

Ενώπιον Δικαστηρίου οδήθηκε σήμερα Σάββατο (11/11) ο 21χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του φόνου του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο 21χρονος τέθηκε υπό επταήμερη κράτηση. Σημειώνεται ότι τα μέτρα ασφαλείας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ήταν δρακόντεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος συνελήφθη χθες Παρασκευή (10/11) για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σημειώνεται ότι ο 21χρονος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση, παραδόθηκε αφού παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών και 22 ετών.

Ο φόνος του Αθανάσιου Καλογερόπουλου διαπράχθηκε γύρω στις 8π.μ. της 30ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό. Το θύμα δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης καφεστιατορίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top