ΕΛΛΑΔΑ

«Την είχα σαν παιδί μου…» – Όταν η σπιτονοικοκυρά μιλούσε για την αδικοχαμένη Φαίη

«Την είχα σαν παιδί μου…» – Όταν η σπιτονοικοκυρά μιλούσε για την αδικοχαμένη Φαίη

Να παρουσιαστεί ως άτομο που βοηθούσε αρκετά την Φαίη Μπακογιώργου είχε προσπαθήσει να εμφανιστεί η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης, τον Νοέμβριου του 2021.

«Δεν μπορώ να σας μιλήσω για το κορίτσι το νεκρό, είμαι καταρρακωμένη» είχε τονίσει η γυναίκα που κατηγορείται μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης για τη δολοφονία της.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» η σπιτονοικοκυρά ανέφερε πως βοηθούσε το θύμα και την πρόσεχε από όταν έμενε μόνη στο σπίτι της – πριν ακόμα μείνει εκεί και η υπόλοιπη οικογένειά της.

Όπως είχε πει, τους φιλοξενούσε όλους στο σπίτι της, γιατί δεν ήθελε να τους αφήσει στο δρόμο.

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Έχω μάρτυρες να σας πουν πώς την είχα. Και να σας λένε ότι το κορίτσι ήταν χτυπημένο και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και οι γείτονες και ξέρουμε ποιος χτύπαγε την Φαίη… Δεν ξέρει κανείς τον δικό μου πόνο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τα… προβλήματα με την οικογένεια

Η σπιτονοικοκυρά είχε μιλήσει τότε για κάποια προβλήματα που είχε η Φαίη με τη μητέρα της και την αδελφή της, υποστηρίζοντας ότι αυτές ευθύνονταν για την κατάστασή της.

«Το παιδί δεν ήθελε την οικογένειά του, ούτε τον πατέρα, ούτε τη μάνα, ούτε τα παιδιά της» είχε τονίσει πριν δύο χρόνια.

«Πριν έρθουν οι άλλοι η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, τη μητέρα της, την αδερφή της και τα παιδιά της…» ανέφερε, ωστόσο είχε ζητήσει από τα μέσα ενημέρωσης «να μην κυνηγούν άλλο την οικογένεια».

«Δεν ήμουν εκεί»

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για τις στιγμές λίγο πριν εξαφανιστεί η 23χρονη Φαίη, η σπιτονοικοκυρά είχε υποστηρίξει ότι δεν ήταν στο σπίτι εκείνες τις ώρες. «Μου είπαν ότι ήταν σε αναμμένα κάρβουνα, ήθελε να φύγει» είπε μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ»

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top