Πήγε να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της στην Αυστραλία και ανακάλυψε κάτι τρομακτικό - Δείτε εικόνες

Πήγε να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της στην Αυστραλία και ανακάλυψε κάτι τρομακτικό - Δείτε εικόνες

Όταν η φίλη της Hannah Sycamore ξεκίνησε ένα έργο ανακαίνισης σπιτιού στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δεν ήταν προετοιμασμένη για την ανατριχιαστική ανακάλυψη με την οποία θα έρχονταν αντιμέτωπη. Το ξήλωμα των σανίδων του πατώματος αποκάλυψε μια εκτεταμένη, εφιαλτική οντότητα, μια μαύρη μάζα που έμοιαζε με κάτι που δεν ανήκει σε αυτόν τον πλανήτη.

Η τρομακτική ουσία, με τις σκοτεινές, ιστιώδεις προεκτάσεις της, τράβηξε αμέσως την προσοχή του διαδικτύου, αφού η Sycamore μοιράστηκε εικόνες σε μια ομάδα του Facebook αφιερωμένη στους αυστραλιανούς μύκητες. Οι χρήστες έσπευσαν να συμμετάσχουν, παρέχοντας ένα μείγμα χιούμορ, τρόμου και υποθέσεων σχετικά με το παράξενο εύρημα.

Μοιάζοντας με σκηνή από ιαπωνική ταινία τρόμου, οι φωτογραφίες έδειχναν μια αινιγματική λάσπη να απλώνεται στο κάτω μέρος του δαπέδου. Άλλοι έκαναν παραλληλισμούς με την ποπ κουλτούρα, παρομοιάζοντας τις έλικες με τον Mind Flayer από το «Stranger Things» ή το εξωγήινο «Venom» από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

 

HΗ γοητεία της διαδικτυακής κοινότητας για την ανακάλυψη συνοδεύτηκε από μια ποικιλία θεωριών. Ενώ κάποιοι τολμούσαν εικασίες που το συνέδεαν με τη μυθοπλασία, άλλοι ακολουθούσαν μια πιο επιστημονική προσέγγιση. Προέκυψαν εικασίες ότι η μάζα θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από γλοιώδη μούχλα μέχρι ρίζες δέντρων.

Οι εικασίες υπογραμμίζουν ένα ευρύτερο ενδιαφέρον του κοινού για τις απροσδόκητες και συχνά κρυμμένες πολυπλοκότητες των χώρων διαβίωσής. Επιπλέον, αναδεικνύει τη συλλογική έλξη ενός μυστηρίου και το ανθρώπινο ένστικτο να αναζητά κανείς εξηγήσεις για το ανεξήγητο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE