Πέντε νεκροί από τη συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ανατολική Μεσόγειο

Πέντε νεκροί από τη συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ανατολική Μεσόγειο

Πέντε Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Διοίκηση του αμερικανικού στρατού (EUCOM).

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οι πέντε στρατιώτες συνετρίβη αργά το βράδυ της Παρασκευής ενώ εκτελούσε άσκηση ανεφοδιασμού, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Ο στρατός ανακοίνωσε τη συντριβή το Σάββατο και ανέφερε ότι τα αίτια ερευνώνται, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκεται εχθρική δραστηριότητα. Την Κυριακή ανέφερε ότι «οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης ξεκίνησαν αμέσως, συμπεριλαμβανομένων κοντινών αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών και πλοίων».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.