Πέντε νεκροί από τη συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ανατολική Μεσόγειο

Πέντε νεκροί από τη συντριβή αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ανατολική Μεσόγειο

Πέντε Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Μεσόγειο κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Διοίκηση του αμερικανικού στρατού (EUCOM).

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν οι πέντε στρατιώτες συνετρίβη αργά το βράδυ της Παρασκευής ενώ εκτελούσε άσκηση ανεφοδιασμού, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Ο στρατός ανακοίνωσε τη συντριβή το Σάββατο και ανέφερε ότι τα αίτια ερευνώνται, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκεται εχθρική δραστηριότητα. Την Κυριακή ανέφερε ότι «οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης ξεκίνησαν αμέσως, συμπεριλαμβανομένων κοντινών αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών και πλοίων».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE