Σκάνδαλο Λαϊκής: Βγενό και Μπουλούτας δίνουν κατάθεση σε Κύπριους ανακριτές στην Αθήνα!

Σκάνδαλο Λαϊκής: Βγενό και Μπουλούτας δίνουν κατάθεση σε Κύπριους ανακριτές στην Αθήνα!

Στην Αθήνα αναμένεται να αρχίσει σήμερα η διαδικασία ανάκρισης των επικεφαλής της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα και άλλων τριών προσώπων, στο πλαίσιο των ερευνών για την καταστροφή της κυπριακής οικονομίας.

Οι ανακρινόμενοι θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, που αφορούν την πρώην Λαϊκή και τις ύποπτες διαδρομές χρημάτων.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί απο τις ελληνικές αρχές, παρουσία και δύο Κυπρίων ανακριτών.

Η ανάκριση αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες και μετά την ολοκλήρωση της οι Κυπριακές Αρχές θα αναμένουν την αποστολή των καταθέσεων από την Ελλάδα, έτσι ώστε αφού αξιολογηθούν να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Πηγή: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE