ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με ξένα έγγραφα - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με ξένα έγγραφα - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο προσώπων που φέρεται να προσπάθησαν να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Πάφου για προορισμούς του εξωτερικού έχοντας στην κατοχή τους ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα με προορισμό την Βιέννη. Από έλεγχο που έγινε στο ταξιδιωτικό της έγγραφο - ένα γαλλικό δελτίο ταυτότητας - φάνηκε ότι ήταν γνήσιο μεν, αλλά η φωτογραφία που απεικονίζονταν ήταν διαφορετική από την γυναίκα που την παρουσίασε.

Ανακρινόμενη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είναι ηλικίας 31 ετών, αιτήτρια πολιτικού ασύλου και με καταγωγή από αφρικανική χώρα, ενώ η ταυτότητα που παρουσίασε δεν περιλαμβάνει τα πραγματικά της στοιχεία. Ακολούθως αυτή συνελήφθη αυτόφωρα για πλαστοπροσωπία και τέθηκε υπό κράτηση.

Λίγο αργότερα, άντρας παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων με προορισμό την Τουλούζη της Γαλλίας παρουσιάζοντας γαλλικό δελτίο ταυτότητας, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαινόταν γνήσιο, όμως η φωτογραφία παρουσίαζε διαφορετικό άτομο.

Ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι είναι 31 ετών, αιτητής πολιτικού ασύλου και ότι η ταυτότητα δεν ανήκει στον ίδιο. Συνελήφθη και αυτός και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι δύο συνελήφθησαν για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, με τις υποθέσεις τους να διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου.

ηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top