Ολυμπιακό Χωριό στην Ελλάδα: Μεθυσμένος χτύπησε και απείλησε 14χρονο με σουγιά

Ολυμπιακό Χωριό στην Ελλάδα: Μεθυσμένος χτύπησε και απείλησε 14χρονο με σουγιά

Επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν πιθανόν υπό την επήρεια μέθης δέχθηκε ένας ανήλικος το βράδυ της Κυριακής (12/11) στην οδό Κακλαμανάκη στο Ολυμπιακό Χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας προσέγγισε το παιδί, 14 ετών, το οποίο βρισκόταν μαζί με ακόμη δύο φίλους του 13 και 14 ετών και, για άγνωστο λόγο, του επιτέθηκε και το χτύπησε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια τράβηξε έξω έναν σουγιά και τον απείλησε μπροστά στα μάτια των φίλων του που παρακολουθούσαν έντρομοι τα όσα διαδραματίζονταν.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, με τον ανήλικο να μεταβαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών για να καταγγείλει το περιστατικό.

Από τους αστυνομικούς του ΑΤ σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος αγνώστου για «απλές σωματικές βλάβες και απειλή».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE