Δείτε το νέο στιλ του Tζόνι Ντεπ…με χρυσά δόντια και τατουάζ στις παλάμες

Δείτε το νέο στιλ του Tζόνι Ντεπ…με χρυσά δόντια και τατουάζ στις παλάμες

Τα βλέμματα τράβηξε, περισσότερο από ό,τι συνήθως, ο Τζόνι Ντεπ με τις εμφανίσεις του στο Φεστιβάλ της Βενετίας, χάρη στο νέο του στιλ: Ο βετεράνος ηθοποιός έχει χρυσά δόντια, τατουάζ στις παλάμες και έχει επίσης αναπτύξει και μεγαλύτερη αδυναμία στα γυαλιστερά δαχτυλίδια.

Σε όλες τις εμφανίσεις του, πάνω ή και μακριά από το κόκκινο χαλί, ο ηθοποιός απέσπασε χειροκροτήματα και τον θαυμασμό του κοινού. Στη Βενετία βρίσκεται με τη νέα του σύζυγο Άμπερ Χερντ.

Στο εκτός συναγωνισμού πρόγραμμα της 72ης Μόστρας κάνει πρεμιέρα η «Ανίερη Συμμαχία» («Black Mass») του Σκοτ Κούπερ, στην οποία ο Τζόνι Ντεπ ερμηνεύει τον βοστονέζο κακοποιό Γουίτι Μπάλγκερ, πληροφοριοδότη του FBI κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80, με τον αμερικανό σταρ να φιλοδοξεί σε ένα δυνατό ερμηνευτικό come back. Συμπρωταγωνιστές στην ταινία οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κέβιν Μπέικον και Ντακότα Τζόνσον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE