Nύφη στον Πειραιά έφτασε στην εκκλησία με το… τρόλεϊ - Την συνόδευε ο πατέρας της - Δείτε βίντεο

Nύφη στον Πειραιά έφτασε στην εκκλησία με το… τρόλεϊ - Την συνόδευε ο πατέρας της - Δείτε βίντεο

Έναν ευφάνταστο τρόπο επέλεξε μια νύφη για να κάνει την εμφάνισή της στην εκκλησία!

Συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά, όχι με κάποιο πολυτελές ΙΧ, αλλά με το τρόλεϊ της γραμμής!

Πρόκειται για το μοναδικό ΜΜΜ που διέρχεται από την οδό Αγίου Ελευθερίου και αποτελεί σήμα κατατεθέν της εν λόγω γειτονιάς του Πειραιά, όπως σημειώνει το pireuspress.gr.

Η ίδια πάντως φαινόταν να απολαμβάνει τη στιγμή ενώ τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά τη στιγμή που η νύφη κατέβαινε από το τρόλεϊ.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE