Πόλεμος στο Ισραήλ: Σκοτώσαμε «21 τρομοκράτες» που μας πυροβολούσαν από το νοσοκομείο Αλ Κούντς, λένε οι IDF

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σκοτώσαμε «21 τρομοκράτες» που μας πυροβολούσαν από το νοσοκομείο Αλ Κούντς, λένε οι IDF

Μέλη των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων σκότωσαν τα μέλη ενός τρομοκρατικού πυρήνα που άνοιξαν πυρ εναντίον τους, από την είσοδο του νοσοκομείου Αλ Κούντς που βρίσκεται στη Γάζα. Όπως μεταδίδουν οι Times of Israel μέσα από το live blog τους η ομάδα που αποτελούνταν από 21 άτομα βρισκόταν μεταξύ ομάδας πολιτών όταν άρχισε να πυροβολεί με RPG και φορητά όπλα εναντίον των ισραηλινών δυνάμεων. Τα μέλη των IDF απάντησαν με πραγματικά πυρά και οβίδες.

Όπως αναφέρουν οι IDF στην απόπειρα ενέδρας συμμετείχαν και άλλα μέλη της ομάδας που βγήκαν από τα γύρω κτίρια και στη συνέχεια κρύφτηκαν γύρω από το νοσοκομείο. «Το περιστατικό αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της συνεχιζόμενης κατάχρησης από τη Χαμάς των δομών, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, για την πραγματοποίηση επιθέσεων προσθέτουν οι IDF σε ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Μάλιστα ο στρατός του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι ένοπλοι να τρέχουν κρατώντας στα χέρια τους τα RPG.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.