Περίεργο περιστατικό στη Λάρνακα: «Φόρτωσαν» αστυνομικό σε κλοπιμαίο όχημα και έφυγαν – Προηγήθηκε τροχαίο

Περίεργο περιστατικό στη Λάρνακα: «Φόρτωσαν» αστυνομικό σε κλοπιμαίο όχημα και έφυγαν – Προηγήθηκε τροχαίο

Όχημα ανατράπηκε στην Αλυκή της Λάρνακας χθες (13/11) το απόγευμα σύμφωνα με το Δελτίο Ειδήσεων του Ant1.

Μέλος της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα στο σημείο εντοπίζοντας μία νεαρή έξω από το όχημα η οποία ήταν τραυματισμένη στο πόδι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάλεσε ενισχύσεις για διερεύνηση του τροχαίου.

Η 21χρονη φαίνεται να είναι γνωστή στις αρχές. Καθώς ο αστυνομικός λάμβανε τα στοιχεία της, ένα λευκό όχημα πλησίασε, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο.

Ο Αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την βγάλει από το όχημα.

Για λόγους που ακόμη διερευνώνται το μέλος της δύναμης μπήκε εντός του οχήματος με τον οδηγό να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σε κάποια στιγμή, το όχημα σταμάτησε και ο αστυνομικός κατέβηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ant1, διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις ότι τόσο το όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα νωρίτερα όσο και το δεύτερο, είχαν δηλωθεί πως κλαπήκαν από την επαρχία Λάρνακας λίγη ώρα προηγουμένως.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτείται ο Διευθυντής του Προεδρικού μετά το επίμαχο βίντεο : «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE