Σπάνιο στιγμιότυπο δείχνει τι συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας όταν γίνεται σεισμός - Βίντεο

Σπάνιο στιγμιότυπο δείχνει τι συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας όταν γίνεται σεισμός - Βίντεο

Μερικοί δύτες κατέγραψαν άθελα τους μια ισχυρή σεισμική δόνηση στον βυθό της θάλασσας.

Υπάρχουν τόσα πολλά πλάνα από σεισμούς, που όλοι πλέον έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει όταν χτυπάει ο εγκελαδος.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν κτίρια να ταλαντεύονται, έπιπλα να αναποδογυρίζουν, ανθρώπους να ουρλιάζουν και να τρέχουν να πανικόβλητοι την ώρα του σεισμού.

Ωστόσο, είναι σπάνιο να παρατηρήσει κανείς ένα σεισμό να συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ένα βίντεο στο TikTok έλυσε και αυτό το...μυστήριο.

 

 

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει δύτες να κάνουν χαλαρά την κατάδυση τους και να εξερευνούν τα κοράλλια στο βυθό του ωκεανού.

Όλα φαίνονται ήρεμα και όμορφα, με τα ψάρια να κολυμπούν γύρω τους. Εντελώς ξαφνικά, μπορείτε να δείτε ένα δυνατό ρεύμα να τραβάει τους δύτες προς μια κατεύθυνση και στη συνέχεια να τους πετάει προς μια αντίθετη κατεύθυνση.

Οι τρομαγμένοι δύτες προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν από 'οπου μπορούν.

Το βίντεο μπορεί να τελειώνει σύντομα και πριν δούμε την κατάληξη, αλλά ήταν αρκετό για να τρομάξει τον κόσμο του διαδικτύου.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE