ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλαν σημαία του ψευδοκράτους σε διεθνές συνέδριο αντί της Κυπριακής Δημοκρατίας - Δείτε βίντεο

Έβαλαν σημαία του ψευδοκράτους σε διεθνές συνέδριο αντί της Κυπριακής Δημοκρατίας - Δείτε βίντεο

Με παρέμβαση των συντακτών του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι οποίοι βρίσκονται στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μέσων Ενημέρωσης που διοργανώνει το WAM, το Πρακτορείο Ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αφαιρέθηκε η σημαία του ψευδοκράτους που είχε εκ παραδρομής τοποθετηθεί ως σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε διαδραστικό πίνακα στον οποίο παρουσιάζονται τα συνεργαζόμενα πρακτορεία ειδήσεων με το WAM, δίπλα από το λογότυπο του ΚΥΠΕ, αναρτήθηκε εσφαλμένα η σημαία του ψευδοκράτους, αντί αυτής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με την επισήμανση του λάθους στους διοργανωτές από τους απεσταλμένους του ΚΥΠΕ, που παρακολουθούν τις εργασίες του συνέδριου, το λάθος διορθώθηκε άμεσα. Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές η τοποθέτηση της λανθασμένης σημαίας έγινε εκ παραδρομής και λόγω τεχνικού σφάλματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top