Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 33χρονος στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Έκλεβε καλώδια της ΑΗΚ 33χρονος στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 33χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καλωδίων και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας να ασχολείται με το κόψιμο καλωδίων, τα οποία φαίνεται να είχαν κλαπεί από πασσάλους της ΑΗΚ.

Η κλοπή των καλωδίων καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το πρωί σήμερα, από λειτουργό της ΑΗΚ. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ωρών 4.20μ.μ. χθες και 7.45π.μ. σήμερα, άγνωστοι απέκοψαν πέντε πασσάλους, που βρίσκονταν εγκατεστημένοι σε περιοχή των Πλατρών και έκλεψαν τα καλώδια που βρίσκονταν πάνω σε αυτούς.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν καλώδια, συνολικού μήκους πέραν των 1200 μέτρων.

Γύρω στις 12.15μ.μ. μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία εντόπισαν σε ανοιχτό χώρο, στις Πλάτρες, ένα άνδρα, ο οποίος ασχολείτο με το κόψιμο καλωδίων. Μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στη σκηνή εντοπίστηκαν εργαλεία κοπής και μεγάλος αριθμός καλωδίων της ΑΗΚ, για τα οποία ο 33χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως εκ τούτου συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE