Επίθεση στη Λεμεσό: Κουκουλοφόροι χτύπησαν 16χρονο και τη μητέρα του – Στο νοσοκομείο ο νεαρός

Επίθεση στη Λεμεσό: Κουκουλοφόροι χτύπησαν 16χρονο και τη μητέρα του – Στο νοσοκομείο ο νεαρός

Περιστατικό με ξυλοδαρμό 16χρονου και της μητέρας του από κουκουλοφόρους διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19:10 το βράδυ της Τετάρτης (16/11), καθώς ο 16χρονος βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του έξω από γυμνάσιο στη Λεμεσό, δέχθηκαν επίθεση ομάδα κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, δέκα πρόσωπα με κουκούλες τους χτύπησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρει κάταγμα στη μύτη και στα πλευρά.

Η εξετάσεις για το περιστατικό συνεχίζονται από την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE