Προσφυγικές πολυκατοικίες: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Σχέδιο «κτίΖΩ» - Πότε και πού αρχίζουν οι πρώτες κατεδαφίσεις

Προσφυγικές πολυκατοικίες: Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Σχέδιο «κτίΖΩ» - Πότε και πού αρχίζουν οι πρώτες κατεδαφίσεις

Σημαντική χαρακτηρίζεται η συμμετοχή στο Σχέδιο "κτίΖΩ" που αφορά προσφυγικές πολυκατοικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών, το ενδιαφέρον για συμμετοχή από τις 43 πολυκατοικίες της πρώτης φάσης έφτασε στις 274 αιτήσεις.

Παράλληλα, 16 δικαιούχοι εξέφρασαν επιθυμία να μην συμμετάσχουν στο Σχέδιο και συνεπώς θα λάβουν το εφάπαξ ποσό χορηγίας και το ποσό που τους αναλογεί από το μερίδιο τους από την αγοραία αξία της γης. Συνολικά 144 δικαιούχοι λαμβάνουν επίδομα ενοικίου.

Με βάση τις ίδιες πηγές, εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η κατεδάφιση των πρώτων πολυκατοικιών στον Δήμο Λατσιών. Ήδη ο εργολάβος έχει αρχίσει εργασίες προετοιμασίας όπως αφαίρεση ξύλινων, μεταλλικών και άλλων αντικειμένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Tραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός οδηγός που έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε πινακίδα – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου 86χρονου, ο οποίος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον δρόμο Αναλυόντα – Τσερίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE