ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανός σκότωσε τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο στην Τουρκία – Τη χτύπησε 41 φορές με κατσαβίδι και προσπάθησε να διαφύγει με ταξί

Βρετανός σκότωσε τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο στην Τουρκία – Τη χτύπησε 41 φορές με κατσαβίδι και προσπάθησε να διαφύγει με ταξί

Ένας Βρετανός τουρίστας συνελήφθη, καθώς φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του με κατσαβίδι, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στην Τουρκία μετά από καυγά. Η 26χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή την Τρίτη, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), σε ξενοδοχείο στην περιοχή Fatih Mevlanakapı της Κωνσταντινούπολης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είπε ότι άκουσαν «ήχους» που προέρχονταν από ένα δωμάτιο και όταν μπήκαν, βρήκαν το θύμα «ξαπλωμένο σε μια λίμνη αίματος». Οι γιατροί που έφτασαν στο σημείο μετά από λίγο διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η γυναίκα είχε αμυχές στο λαιμό και σε όλο της το σώμα, ενώ ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε δολοφονηθεί με κατσαβίδι. Μάλιστα, ο δράστης την είχε χτυπήσει με το κατσαβίδι 41 φορές! Η τουρκική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και γρήγορα βρήκε τον σύζυγό της, 28 ετών, να φορά ένα ματωμένο λευκό μπλουζάκι. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να διαφύγει από το σημείο με ταξί. Ο ύποπτος ομολόγησε τη δολοφονία και είπε ότι έριξε το κατσαβίδι στην τουαλέτα του δωματίου του ξενοδοχείου, όπως μεταδίδει το WhatsNew2Day.

 

Πλάνα από το ξενοδοχείο δείχνουν τον ύποπτο να φεύγει πριν μπει σε ταξί, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Μετά τη σύλληψή του, ο ύποπτος ανακρίθηκε στο γραφείο ανθρωποκτονιών. Υποστήριξε ότι το θύμα του είχε δώσει ναρκωτικά την ημέρα της επίθεσης, κάτι που οδήγησε σε καυγά.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, το ζευγάρι μάλωνε πριν αυτός της καταφέρει επανειλημμένα χτυπήματα με κατσαβίδι, σκοτώνοντάς την. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έπαιρνε φάρμακα λόγω «ψυχολογικών διαταραχών» και πως διέφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος, αφού πρώτα έκρυψε τα στοιχεία.

 

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον ύποπτο, επικοινωνώντας με τον ταξιτζή και ζητώντας του να πάει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή σταθμό. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι έφτασε στην Τουρκία στις 11 Νοεμβρίου, αφού πέταξε στο αεροδρόμιο Sabiha Gökçen.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν check in στο ξενοδοχείο τους στις 14 Νοεμβρίου, όπου το θύμα βρέθηκε αργότερα νεκρό.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top