LIFESTYLE

Fame Story: Η συμπεριφορά της Άννας εκνεύρισε τον Γιώργο Θεοφάνους - «Παιδί μου τι ζόρι τραβάς;»

Fame Story: Η συμπεριφορά της Άννας εκνεύρισε τον Γιώργο Θεοφάνους - «Παιδί μου τι ζόρι τραβάς;»

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Fame Story. Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε ζητήσει από τους παίκτες να του μιλάνε στον πληθυντικό και να τον σέβονται, η συμπεριφορά όμως της Άννας εκνεύρισε τον γνωστό συνθέτη.

Όταν ο Γιώργος Θεοφάνους μπήκε στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας, η Άννα συνέχισε να τραγουδάει το «Φεύγω», με εκείνον να της λέει: «Ε καν'το και πράξη!». «Ποιος εγώ;» απάντησε η Άννα. «Όχι παιδί μου!» της είπε ο συνθέτης, με εκείνη να απαντάει: «Ναι παιδί μου» και τον καθηγητή τους να εκνευρίζεται. «Παιδί μου ακούω. Παραπήραμε θάρρος βλέπω...», σχολίασε.

Στη συνέχεια τη ρώτησε πόσων χρόνων είναι, με τη σπουδάστρια να συνεχίζει στο ίδιο ειρωνικό ύφος. «15», του απάντησε.

«Δεν είμαστε φιλαράκια. Δεν θέλει μια απόσταση αυτό το πράγμα; Δεν ήρθα να παίξουμε τάβλι», της είπε ο συνθέτης. «Ήμαρτον, για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε ούτε στην ίδια ηλικία, ούτε και φιλαράκια, ούτε και στην ίδια θέση σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου», συμπλήρωσε. «Όχι δεν το δέχομαι αυτό που λέτε», αποκρίθηκε η Άννα. «Τότε πήγαινε μέσα, δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αυτό», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε:

«Παιδί μου το συνεχίζεις ακόμα; Σταμάτα όμως, σταμάτα με ποιον μιλάς τώρα; Με τον αδερφό σου, με τον θείο σου, με τον φίλο σου; Είσαι παίκτρια σε ένα μουσικό παιχνίδι και τυχαίνει να είμαι πάνω από αυτό το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. «Ήρθα για να βοηθήσω εσάς. Πώς να βοηθήσω εσένα, πες μου; Αν είσαι 19 θα σε αντιμετωπίσω διαφορετικά, αν είσαι 29... διαφορετικά. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις μια ωριμότητα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top