Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ που προειδοποίησε για βόμβα σε σχολείο

Φάρσα για βόμβα στο 30ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης έκανε 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης.

Όπως προέκυψε, ο ανήλικος κάλεσε χθες το πρωί από κινητό τηλέφωνο στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, προειδοποιώντας για δήθεν τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο συγκεκριμένο σχολείο. Άμεσα εφαρμόστηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο και το σχολείο εκκενώθηκε προληπτικά για να ερευνηθούν οι χώροι από την Αστυνομία, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε βάρος του 17χρονου φαρσέρ σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λόγω ανηλικότητας.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE