LIFESTYLE

Πουλήθηκε το θρυλικό μαύρο σακάκι που φόρεσε ο Μάικλ Τζάκσον στη περιοδεία «Dangerous World Tour»

Πουλήθηκε το θρυλικό μαύρο σακάκι που φόρεσε ο Μάικλ Τζάκσον στη περιοδεία «Dangerous World Tour»

Στο «σφυρί» βγήκε το θρυλικό μαύρο στρατιωτικό σακάκι που έβαλε ο Μάικλ Τζάκσον κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Dangerous World Tour» που έκανε την περίοδο 1992-1993.

Η αρχική τιμή ήταν μεταξύ 20.000 με 40.000 δολάρια, ωστόσο άγγιξε τα 101.600 δολάρια, αφού υπήρξε αυξημένη ζήτηση.

Το σακάκι αποτελείται από μαύρο πολυεστέρα, σατέν γιακά, δερμάτινα λουράκια με χρυσούς δακτύλιους, αγκράφες και φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, στα μανίκια και στους ώμους του. Τα δερμάτινα λουράκια, οι αγκράφες και τα φερμουάρ είναι καθαρά διακοσμητικά και δεν διαθέτει τσέπες ή εσωτερικές θήκες.

 

Στο εσωτερικό περιέχει την ετικέτα «Dennis Tompkins, Michael Bush» και αναφέρεται στους δημιουργούς του, Μάικλ Μπους και Ντένις Τόμπκινς, που το σχεδίασαν αποκλειστικά για τον «βασιλιά της ποπ».

Σημειώνεται, ότι η περιοδεία «Dangerous World Tour» διήρκεσε από τις 27 Ιουνίου 1992 έως τις 11 Νοεμβρίου 1993, με συνολικά 69 παραστάσεις και περισσότερους από 4.111.000 παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, τότε τα κέρδη είχαν πάει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως το Heal the World Foundation του Μάικλ Τζάκσον.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top