ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάγκη για τρόφιμα: «Δυστυχώς έχουν μαζευτεί αρκετές οικογένειες» - Παιδιά και γονείς είναι χωρίς φαγητό και ρούχα

Ανάγκη για τρόφιμα: «Δυστυχώς έχουν μαζευτεί αρκετές οικογένειες» - Παιδιά και γονείς είναι χωρίς φαγητό και ρούχα

«Δυστυχώς έχουν μαζευτεί αρκετές οικογένειες» αναφέρει ανάρτηση εθελοντικής ομάδας η οποία κάνει έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα και ρούχα.

Στη συνέχεια η εθελοντική ομάδα "For a better World" αναφέρει:  «Παιδια και γονείς είναι χωρίς φαγητό και ρούχα» , καταγράφοντας τη λίστα με της οικογενειες στην Λευκωσία που χρειάζονται βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης:

Η λίστα με τις οικογένειες:

1. Μονογονιος με 2 παιδιά εργαζόμενη χρειάζεται τρόφιμα, τρόφιμα ψυγείου και είδη πρώτης ανάγκης (οικιακής και ατομικής φροντίδας)
2. Μονογονιος με 4 παιδιά χρειάζεται τρόφιμα και τρόφιμα ψυγείου, ρούχα χειμερινά για κοριτσάκι 7 ετών και αγοράκια 9 και 10 ετών.
3. Κοπέλα με αναπηρία χρειάζεται πανιά ενηλίκων μέγεθος xl και υποστρώματα
4. Κοπέλα που θα γεννήσει χρειάζεται νυχτικά, πιτζάμες ρόμπα μέγεθος 2xl- 3xl και παντόφλες μέγεθος 40. Επίσης χρειάζεται πετσέτες μπάνιου.
5. Μονογονιος με ένα ανήλικο παιδί χρειάζεται τρόφιμα και τρόφιμα ψυγείου.
6. Οικογένεια με 3 παιδιά χρειάζεται τρόφιμα και τρόφιμα ψυγείου, ρούχα χειμερινά για έφηβο μέγεθος medium-large και αθλητικά παπούτσια μέγεθος 44.
7. Μονογονιος με ένα παιδάκι χρειάζεται τρόφιμα και τρόφιμα ψυγείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top