Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τελεσίγραφο Ισραήλ: Ζητά εκκένωση του νοσοκομείου αλ Σίφα - Διορία μιας ώρας έδωσε ο στρατός
«Σήμερα το πρωί, οι IDF ενέκριναν το αίτημα του διευθυντή του νοσοκομείου για να μπορέσουν επιπλέον κάτοικοι της Γάζας που βρίσκονταν στο νοσοκομείο και θα ήθελαν να εκκενώσουν το νοσοκομείο, να το κάνουν μέσω της ασφαλούς διαδρομής", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο IDF.
BREAKING: The 🇮🇱 IDF denies it ordered the evacuation of Shifa Hospital, says it instead accepted a request for evacuation made by the hospital's director.
— The Spectator Index (@spectatorindex) November 18, 2023
Σε κανένα σημείο οι IDF δεν διέταξαν την εκκένωση ασθενών ή ιατρικών ομάδων και στην πραγματικότητα πρότειναν ότι οποιοδήποτε αίτημα για ιατρική εκκένωση θα διευκολυνθεί από τις IDF», αναφέρει.
Αυτήν την στιγμή, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 2.300 ασθενείς, ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και εκτοπισμένοι βρίσκονται μέσα στο νοσοκομειακό αυτό συγκρότημα και οι ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας για την τύχη τους έχουν ενταθεί. ">
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




