Ενοχλημένος ο Πρόεδρος από παρεμβάσεις στον Ακάμα - Ζήτησε πάγωμα εργασιών

Ενοχλημένος ο Πρόεδρος από παρεμβάσεις στον Ακάμα - Ζήτησε πάγωμα εργασιών

Το πάγωμα των εργασιών στον Ακάμα, ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με σοβαρές παρεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον της Χερσονήσου, δηλώνοντας και ο ίδιος ενοχλημένος από τις εικόνες.

Ερωτηθείς σχετικά, αποχωρώντας από το 6ο Μεσογειακό Συμπόσιο της BPW, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι την Παρασκευή κάλεσε τον Υπουργό Γεωργίας και τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος στο Προεδρικό και έδωσε οδηγίες για να παγώσουν οι όποιες εργασίες.

"Προσωπικά έχω ενοχληθεί και ο ίδιος βλέποντας τις φωτογραφίες", είπε, σημειώνοντας ότι σκοπός της παγοποίησης των εργασιών είναι "να δούμε αν όλα αυτά που γίνονται συμβαδίζουν με τα όσα είχαν αποφασιστεί".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE