LIFESTYLE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Το ΡΙΚ της νέας(;) εποχής

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Το ΡΙΚ της νέας(;) εποχής

Τις παλιές καλές(;) εποχές που οι διευθυντές προγράμματος υπέγραφαν και τις πιο επιτυχημένες σειρές των (ιδιωτικών) καναλιών τους, θυμήθηκε με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ο τμηματάρχης τηλεόρασης του ΡΙΚ Έλμος Νεοκλέους ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Facebook τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει για λογαριασμό του ημικρατικού καναλιού με τίτλο «Σωτήρης της νέας εποχής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cappuccino το ΡΙΚ θα ετοιμάσει τη σειρά με τον προϋπολογισμό του 2022, χωρίς ωστόσο να την έχει προγραμματίσει και μάλλον θα την κρατήσει κάβα σε περίπτωση που κοπεί κάποια από τις υπάρχουσες παραγωγές. Στη σειρά που γράφει ο Κύπρος Κυπριανού πρωταγωνιστούν οι Σώτος Σταυράκης, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ζωή Κυπριανού, Κωνσταντίνος Τσιολής και Μελίνα Κουτσόφτα, ενώ τα σκηνικά είναι του εξπέρ Λάκη Γενεθλή.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το TV Μανία το ΡΙΚ ετοιμάζει και δεύτερη σειρά για το β’ μισό της σεζόν, μία δραματική με θέμα την εισβολή για τα 50χρονα του Αττίλα σε επιμέλεια της Κόριννας Αβρααμίδου ενώ για πρώτη φορά φέτος έκλεισε συμφωνίες για τα προγράμματά του μέχρι τον Δεκέμβρη και όχι για φουλ σεζόν (όπως ξέρετε κάνουν τα περισσότερα κανάλια που δεν θέλουν να ξεμείνουν με φλόπες μέχρι τον Ιούνιο), συνεπώς κάποια ίσως καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη αν κι ακόμα η νέα διεύθυνση δεν μας έχει πείσει για την ορθότητα των κριτηρίων της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top