Marseaux: Έχω ερωτευτεί και άντρες και γυναίκες - Ήξερα ότι θα δεχτώ κριτικές και ομοφοβικά σχόλια

Marseaux: Έχω ερωτευτεί και άντρες και γυναίκες - Ήξερα ότι θα δεχτώ κριτικές και ομοφοβικά σχόλια

Η Marseaux μίλησε σε συνέντευξή της για το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια, «Βότκα-Βύσσινο», το οποίo μιλά για το φλερτ ανάμεσα σε δυο κοπέλες.

Όπως είπε στην εκπομπή «Γεια σου» δέχτηκε αρκετά ομοφοβικά σχόλια γι’ αυτό. «Γράφουμε πάντα από βιώματά μας. Κι αυτό ήταν ένα συμβάν. Ήξερα ότι θα δεχτώ κριτικές και ομοφοβικά σχόλια, και όντως συνέβη. Ακόμα έρχονται και μου λένε ότι αν δεν είχα βγάλει αυτό το τραγούδι, δε θα είχαν τη δύναμη να πούνε στους φίλους ή τους γονείς τους ότι είναι γκέι και νιώθω ευγνώμων από αυτό. Δέχομαι φλερτ από γυναίκες. Είμαι πολύ ανοιχτή. Έχω ερωτευτεί και γυναίκες και άντρες» τόνισε.

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE