Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οχλαγωγίας, κατοχής εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, έχουν εξασφαλιστεί και δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων, που φαίνονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE