Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οχλαγωγίας, κατοχής εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, έχουν εξασφαλιστεί και δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων, που φαίνονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE