«Έβρεξε» προβλήματα: Ταλαιπώρησε η κακοκαιρία - Διασώθηκε άτομο που ήταν σε ακινητοποιημένο όχημα

«Έβρεξε» προβλήματα: Ταλαιπώρησε η κακοκαιρία -  Διασώθηκε άτομο που ήταν σε ακινητοποιημένο όχημα

Συνολικά σε 57 περιστατικά, 23 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 20 περιστατικά που είχαν να κάνουν με τις έντονες βροχοπτώσεις και ανέμους, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέας Κεττής, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Λεμεσό, υπήρξαν τρεις πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων τέσσερις αντλήσεις από υπόγεια σπιτιών μια διάσωση ζωής από ακινητοποιημένο όχημα κάτω από γέφυρα. 

Στην Λάρνακα υπήρξαν δυο Πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων και ένα καθάρισμα αντικείμενων στο δρόμο. Στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου υπήρξαν πέντε πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων.

Στην Πάφο υπήρξαν δυο Πτώσεις και μετακινήσει δέντρων ένα καθάρισμα οχετού ομβρίων υδάτων και ένα καθάρισμα αντικείμενων στο δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.