Αυστραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών με δύο αγνοούμενους - Το ένα κατέπεσε

Αυστραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών με δύο αγνοούμενους - Το ένα κατέπεσε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες αναζήτησης ενός πιλότου και ενός επιβάτη που επέβαιναν σε ένα μικρό στρατιωτικού τύπου αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στα ανοικτά της χερσονήσου Μόρνιγκτον της Μελβούρνης έπειτα από σύγκρουση στον αέρα.

Η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας (Amsa) δήλωσε ότι τα δύο ελαφρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν πάνω από τον κόλπο Port Phillip το απόγευμα της Κυριακής με το ένα από τα αεροπλάνα να πέφτει στο νερό.

Τα δύο εμπλεκόμενα αεροσκάφη ήταν αεριωθούμενα Viper S-211 Marchetti με το δεύτερο αεροσκάφος να προσγειώνεται με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Essendon μετά το περιστατικό στον αέρα, λένε οι αρχές.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι και τα δύο αεροσκάφη ανήκαν σε εταιρείες που προσφέρουν πτήσεις αναψυχής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στην Αστυνομία επιστολή για την εκστρατεία Δρουσιώτη - Ζητείται διερεύνηση για πιθανά αδικήματα

Στα χέρια της Αστυνομίας έφθασε επιστολή από τον Πρόεδρο της Αρχής Αδειών για διενέργεια παγκύπριων εράνων, με την οποία ζητείται η διερεύνηση κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε αδικήματα από την οικονομική εκστρατεία που διεξάγει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE