Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Ο «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ άρεσε σε όλους εκτός από τους Γάλλους

Η ταινία «Ναπολέων» του Ρίντλεϊ Σκοτ για τους περισσότερους είναι ένα «κινηματογραφικό έπος», αλλά ορισμένοι τη βρήκαν «ανεπαρκή».

Η πολυτάραχη άνοδος και η πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ, απέσπασε θετικά σχόλια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, αλλά όχι από το «σπίτι» της, τη Γαλλία.

Οι κριτικοί εκεί υπήρξαν ιδιαίτερα αυστηροί με τη μεταφορά της Ιστορίας τους στην οθόνη. Το χαρακτήρισαν «βαθιά αδέξιο» και «βαρετό» στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ενώ περιέγραψαν τον Ναπολέοντα του Χοακίν Φίνιξ ως ένα «τρελό παιδί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE