Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη για το "Cyprus Confidential" και τα επόμενα βήματα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης και οι Υπουργοί Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου και Οικονομικών Μακής Κεραυνός.

Στο Προεδρικό ο Υπουργός Ενέργειας για την Chevron

Στο Προεδρικό βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για το θέμα της Chevron. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρίσκονται και ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE