Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη στο Προεδρικό για το Cyprus Confidential

Υπηρεσιακή σύσκεψη για το "Cyprus Confidential" και τα επόμενα βήματα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης και οι Υπουργοί Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννα Κουκκίδη - Προκοπίου και Οικονομικών Μακής Κεραυνός.

Στο Προεδρικό ο Υπουργός Ενέργειας για την Chevron

Στο Προεδρικό βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη για το θέμα της Chevron. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη σύσκεψη θα παρευρίσκονται και ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.