Αυξήθηκαν οι πωλήσεις προς ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια κανονισμού πράσινης γραμμής

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις προς ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια κανονισμού πράσινης γραμμής

Αύξηση 12,9% παρουσίασε ο όγκος των πωλήσεων τουρκοκυπριακών εταιριών προς τις ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια του κανονισμού για την πράσινη γραμμή κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και κυμάνθηκε στα 7 εκατομμύρια 679 χιλιάδες 951,35 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίμπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Τα πέντε πρώτα προϊόντα που πωλήθηκαν ήταν όπως και πέρυσι τα προκατασκευασμένα κοντέινερ, τα υλικά οικοδομών, τα έπιπλα, τα πλαστικά προϊόντα και τα φρέσκα ψάρια.

Το 26% των προϊόντων που πωλήθηκαν αποτελείται από προκατασκευασμένα κοντέινερ τα οποία απέφεραν έσοδα της τάξης του 1 εκατομμυρίου 994 χιλιάδων 92,50 ευρώ.

Τα προϊόντα που συμπληρώνουν τη λίστα είναι απορρίμματα/ προϊόντα σκραπ, στρώματα, προϊόντα χαρτιού, πατάτες, φρούτα και λαχανικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.