Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο του ισραηλινού στρατού με νέες επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Βίντεο του ισραηλινού στρατού με νέες επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού κατά της Χεζμπολάχ. Σε βίντεο φαίνονται οι νέες ισραηλινές επιθέσεις κατά της οργάνωσης με έδρα τον Λίβανο.

«Απαντούμε στις σημερινές εκτοξεύσεις προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ημέρας» τονίζεται σε βίντεο που ανέβασαν οι IDF.

«Νωρίτερα σήμερα, πολεμικά αεροσκάφη των IDF επιτέθηκαν σε επιχειρησιακά στρατηγεία και τρομοκρατικές υποδομές της Χεζμπολάχ ως απάντηση στις εκτοξεύσεις προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ισραηλινός στρατός επιτέθηκε νωρίτερα σήμερα σε πυρήνα τρομοκρατών στην περιοχή Μετούλα» αναφέρεται δε.

Ρουκέτες εκτοξεύτηκαν νωρίτερα από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Τελ Αβίβ.

Τις τελευταίες ώρες καταγράφεται η διεύρυνση προς το βορειοανατολικό κομμάτι, με τις ισραηλινές δυνάμεις να εστιάζουν σε πόλεις όπως η Μπέιτ Χανού και η Τζαμπάλια όπου βρίσκεται το ινδονησιακό νοσοκομείο. Το Ισραήλ προσπαθεί να διευρύνει τον έλεγχό του στο βόρειο μέτωπο και η Χαμάς αποκρούει και απαντά σε όλα τα χτυπήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE