ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνει τους αρχηγούς των κομμάτων για Κυπριακό ο Πρόεδρος

Ενημερώνει τους αρχηγούς των κομμάτων για Κυπριακό ο Πρόεδρος

Σύσκεψη αρχηγών κομμάτων στο Προεδρικό

Τις εξελίξεις στο Κυπριακό θα συζητήσουν σήμερα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί. Το Κυπριακό ήταν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου τον περασμένο Ιούλιο.

Στο μεταξύ, οι συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού συνεχίζονται με εντατικές συναντήσεις των διαπραγματευτές των δύο πλευρών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί ενόψει της νές συνάντησης των ηγετών στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι κ. Μαυρογιάννης και Ναμί συναντήθηκαν και χθες και συζήτησαν την ερμηνεία κάποιων ορισμών/εννοιών σε σχέση με το περιουσιακό. Οι διαπραγματευτές, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, θα συναντηθούν και σήμερα και η συνάντησή τους θα είναι ολοήμερη.

Εξάλλου, χθες στο Προεδρικό μετέβησαν ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Παντελή Παντελίδη για τα έγγραφα που αφορούν το περιουσιακό και τις προτάσεις των δύο πλευρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοποι» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεκρός 35χρονος που πήγε για βραδινό κολύμπι - Εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος

Συναγερμός στις Αρχές: Στις φλόγες δύο οχήματα και μια μοτοσικλέτα σε κατάστημα επιδιόρθωσης μοτοσικλετών στη Λευκωσία



Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Βίντεο: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο ο 45χρονος για τον φόνο στην Ορμήδεια – Ομολόγησε ότι σκότωσε τον Κωνσταντινίδη

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου ο 45χρονος δράστης, για τον φόνο του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top