Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: Μητέρα παράτησε το μωρό της έξω από μπαρ και μπήκε να πιει

Αδιανόητο περιστατικό στον Πειραιά: Μητέρα παράτησε το μωρό της έξω από μπαρ και μπήκε να πιει

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στον Πειραιά, όταν μια μητέρα παράτησε το μωρό της έξω από μπαρ της περιοχής και μπήκε μέσα για να τα... τσούξει.

Σύμφωνα με το Law&Order η 38χρονη μητέρα, το βράδυ της Κυριακής (19/11) βρέθηκε μαζί με το 14 μηνών βρέφος της έξω από μπαρ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Τότε άφησε το μωρό έξω, μπήκε μέσα και άρχισε να πίνει το ένα ποτό πίσω από το άλλο. Αμέσως μετά, πήγε στην Πύλη Ε8 του Πειραιά. Εκεί την βρήκε μεθυσμένη ο σύζυγος της ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία για έκθεση ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE