ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Ένταση έξω από το Δικαστήριο - Ψάχνουν τεκμήριο «κλειδί»

Φόνος Καλογερόπουλου: Ένταση έξω από το Δικαστήριο - Ψάχνουν τεκμήριο «κλειδί»

Ένταση επικράτησε έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το πρωί της Τρίτης, 21 Νοεμβρίου, κατά την άφιξη των δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, στην υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, ενώ ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής τους για ακόμη δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ένταση προκλήθηκε έξω από το Δικαστήριο όταν συγγενείς και φίλοι του θύματος, φαίνεται να φώναζαν και να έβριζαν τους δύο συλληφθέντες, κατά την άφιξή τους στο χώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 41 και 44 ετών, οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και με συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές ψάχνουν τεκμήριο το οποίο αποτελεί «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ThemaOnline, το σημαντικό αυτό τεκμήριο δεν είναι άλλο από την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το σημείο όπου έκαψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά τη δολοφονία Καλογερόπουλου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορταζ, διάταγμα κράτησης για άλλες δυο μέρες, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για τους δύο εκ των τεσσάρων συλληφθέντων ηλικίας 41 και 44 ετών στην υπόθεση δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί το νέο διάταγμα κράτησής τους εκπνέει την ίδια μέρα με τους άλλους δύο υπόπτους 22 και 21 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος είναι ο φερόμενος ως πρώτος εκτελεστής, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου, όπου φαίνεται να σχεδιάστηκε η δολοφονία Θανάση Καλογερόπουλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top