Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Έκαναν φύλλο και φτερό σπίτι συνταξιούχου - Έφυγαν με λεία 8,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που σημειώθηκε την Τρίτη στην Έμπα, με λεία χρηματικό ποσό 8 χιλιάδων ευρώ, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 22:50 από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Έμπα, συνταξιούχο, ότι μεταξύ των ωρών 18:00- 22:30 διαρρήχτηκε η κατοικία του και κλάπηκαν απ’ αυτήν 8 χιλ. ευρώ σε μετρητά και συγκεκριμένα σε χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ τα οποία είχε κάτω από το κρεβάτι του.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή. Από εξετάσεις διαφάνηκε ότι είχε παραβιαστεί μπαλκονόπορτα της οικίας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να γίνουν το πρωί σήμερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 25χρονου - Πώς συνέβη το μοιραίο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 24χρονου που έχασε τη ζωή του, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Πρόκειται για τον Ibrahim Al Aawad, ηλικίας 24 ετών, με καταγωγή από τη Συρία.

BEST OF TOTHEMAONLINE