Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Το Κακουργιοδικείο, το οποίο ενέκρινε το αίτημα όσων αιτήθηκαν νομική αρωγή, ανέβαλε την υπόθεση καθώς οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν πως οι πελάτες τους δεν ήταν έτοιμοι να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.
Μεταξύ άλλων, τα 13 πρόσωπα αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν οχλαγωγία, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, κατεδάφιση κτηρίων από οχλαγωγούς, μαχαιροφορία, επίθεση σε βάρος αστυνομικών, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κοινή επίθεση, εμπρησμό και υποκίνηση βίας και μίσους.
Έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν και σήμερα πολίτες που κρατούσαν πανό ενάντια στο φασισμό και τη ξενοφοβία.
Τα 12 πρόσωπα παραμένουν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους, ενώ περιοριστικοί όροι τέθηκαν σήμερα και για τον κατηγορούμενο που εξέτιε ποινή φυλάκισης, για άλλη υπόθεση, και που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις