ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι τέσσερις υπόπτοι - Πώς εμπλέκονται στην υπόθεση

Φόνος Καλογερόπουλου: Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι τέσσερις υπόπτοι - Πώς εμπλέκονται στην υπόθεση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται σήμερα το πρωί οι ύποπτοι για το φόνο του Θανάση Καλογερόπουλου που διαπράχθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου σε χώρο στάθμευσης παραθαλάσσιου κέντρου αναψυχής στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώπιον του Δικαστηρίου αναμένεται να παραπεμφθούν οι τέσσερις ύποπτοι ηλικίας 41, 44, 21 και 22 ετών.

Η εμπλοκή των υπόπτων στην δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 41 και 44 ετών, οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και με συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης.

Κατά την άφιξη των δύο υπόπτων, προκλήθηκε ένταση έξω από το Δικαστήριο όταν συγγενείς και φίλοι του θύματος, φαίνεται να φώναζαν και να έβριζαν τους δύο συλληφθέντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές ψάχνουν τεκμήριο το οποίο αποτελεί «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ThemaOnline, το σημαντικό αυτό τεκμήριο δεν είναι άλλο από την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν από το σημείο όπου έκαψαν το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά τη δολοφονία Καλογερόπουλου.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 41χρονος είναι ο φερόμενος ως πρώτος εκτελεστής, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου, όπου φαίνεται να σχεδιάστηκε η δολοφονία Θανάση Καλογερόπουλου.

Ο 21χρονος φέρεται να είναι ένας εκ των δυο εκτελεστών και ως το πρόσωπο που στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Αστυνομία, όπου φορούσε αποκριάτικη μάσκα ενώ ο 22χρονος φέρεται ως πρόσωπο που φυγάδευσε τον 21χρονο μετά την δολοφονία.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η μοτοσικλέτα με την οποίαν διέφυγαν οι δράστες μετά τον εμπρησμό του οχήματος, ωστόσο όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, υπολείπεται μια έρευνα όπου εκτιμάται πως «αποκρύπτεται τεκμήριο».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top