Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Μια γυναίκα την ώρα της πτήσης κατέβασε το παντελόνι της και προσπάθησε να ουρήσει στον διάδρομο του αεροπλάνου προκαλώντας την αγανάκτηση των επιβατών.
Η επιβάτης αρχικά ζήτησε «συγγνώμη σε όλους» και στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι της προκειμένου να κάνει την ανάγκη της στον διάδρομο σε πτήση της περασμένης Δευτέρας από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια.
Ήθελε να πάει στην τουαλέτα, αλλά μια ια αεροσυνοδός της είπε ότι δεν μπορούσε να την χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη στιγμή ανέφερε το βίντεο που ανέβασε μια επιβάτης.
Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με την γυναίκα να φωνάζει «Δεν δίνω δεκάρα», «Να πάτε στο @@@@» και «Πρέπει να πάω να ουρήσω τώρα!» Η πίεση, όμως, των επιβατών την ανάγκασε να ανεβάσει και πάλι το παντελόνι της.
Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με την γυναίκα να συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την τουαλέτα.
Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις