ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις για τον φόνο του Καλογερόπουλου

Με σοβαρότερη την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, παραπέμφθηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024, τα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθηκαν σε σχέση με την δολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για 41χρονο, 44χρονο, 22χρονο και 21χρονο, οι οποίοι το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στο χώρο του δικαστηρίου βρέθηκαν και πάλι συγγενείς και φίλοι του Θανάση Καλογερόπουλου.

Το δικαστήριο, αφού ανέφερε ότι στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται κατηγορίες που δεν μπορούν να δικαστούν συνοπτικά, παρέπεμψε τους τέσσερις σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Η υπεράσπιση ζήτησε χρόνο για να αγορεύσει, σε σχέση με την κράτηση τους μέχρι την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς όπως ανέφερε, δεν έχει παραλάβει συγκεκριμένο μαρτυρικό υλικό.

Επιπρόσθετα, οι δικηγόροι των τεσσάρων κατηγορούμενων έκαναν λόγο για αδιαφορία στο να παρασχεθεί στους ίδιους ασφάλεια, με αποτέλεσμα να δέχονται προπηλακισμούς κατά την προσέλευση τους στο δικαστήριο.

Με τη σύμφωνη γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας, το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία αγορεύσεων για το θέμα κράτησης τους για την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου (11:00), ενώ μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top