LIKE ONLINE

Της απαγόρευσαν να πάει στην τουαλέτα και ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου: «Δε δίνω δεκάρα, άντε γ@#$%» - Δείτε βίντεο

Της απαγόρευσαν να πάει στην τουαλέτα και ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου: «Δε δίνω δεκάρα, άντε γ@#$%» - Δείτε βίντεο

Ένα περιστατικό που θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή βίωσαν επιβάτες κατά την διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines, όταν μια γυναίκα ούρησε στον διάδρομο του αεροπλάνου.

Η επιβάτιδα κατά την διάρκεια της πτήσης από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια ζήτησε από το πλήρωμα να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, η αεροσυνοδός την ενημέρωση ότι δεν μπορούσε να πάει και η γυναίκα δεν άντεξε.

Ζήτησε συγγνώμη από τους συνεπιβάτες της και στη συνέχεια κατέβασε το παντελόνι της και ούρησε στη μέση του διαδρόμου του αεροπλάνου. Οι επιβάτες έκπληκτοι, άρχισαν να διαμαρτύρονται και της φωνάζουν.

«Δεν δίνω δεκάρα , άντε γ...ε, πρέπει να ουρήσω», φώναζε και έβριζε η γυναίκα.

«Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα», έγραψε μία επιβάτιδα της πτήσης στο Facebοοκ.

«Μια επιβάτιδα αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να καθίσει στην θέση της και αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών. Είχα κυριολεκτικά μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το θέαμα. Απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο επιβάτη», συμπλήρωσε.

«Με απείλησε αφού της είπα να καθίσει κάτω. Ελπίζω να συλληφθεί και να της απαγορευτεί να ξαναπετάξει», κατέληξε, με την εταιρεία να μην έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top