ΕΛΛΑΔΑ

«Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί…» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη - Δείτε βίντεο

«Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί…» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη - Δείτε βίντεο

Δύο κορίτσια, μόλις 18 και 23 ετών, είναι τα τραγικά θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά – κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες – με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Ο πατέρας της 18χρονης Στελίνας, που ανασύρθηκε νεκρή, συγκλονίζει μιλώντας στο Live News για τον θάνατο της μοναχοκόρης τους στην άσφαλτο.

«Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. (Η μάνα είναι) χάλια, το καταλαβαίνεις. Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί», δήλωσε ο πατέρας της 18χρονης.

Η 18χρονη Στελίνα μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά και βγήκε μια βόλτα με τους φίλους και την 19χρονη ξαδέλφη της, που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αμαξιού.

«Η ξαδέρφη της είχε το δίπλωμα, ένα χρόνο και. (Η Στελίνα) ήταν 18 μισό, σπούδαζε, δούλευε. Επιστρέφανε σπίτι, δύο και τέταρτο μάλλον» λέει.

Η μητέρα της οδηγού αποκαλύπτει πως η κόρη της, η οποία νοσηλεύεται χτυπημένη, δεν γνωρίζει πως σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια.

«Δεν θυμάται τίποτα. Μόνο… ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα», είπε η μητέρα της οδηγού.

Το χρονικό του δυστυχήματος – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όλα εκτυλίχτηκαν στο 27ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου. Το λευκό POLO με οδηγό έναν 24χρονο παίρνει τη στροφή προς Αθήνα και στην ευθεία συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το γκρι Renault Clio το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με οδηγό την 19χρονη.

«Μας είπαν ότι του έπεσε το άλλο αμάξι από πάνω, στα πλάγια. Δεν γνωρίζω πού ακριβώς αλλά είναι, γενικά είναι επικίνδυνο (το σημείο). Τώρα, μήπως κάνανε οι άλλοι κόντρες, δεν ξέρω», ανέφερε ο πατέρας της Στελίνας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος για τα κορίτσια που κάθονταν από την πλευρά του συνοδηγού. Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του άλλου αμαξιού όπως λέει ο πατέρας του.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος πέρασε από το σημείο ελάχιστα λεπτά αφότου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο μιλά στο live news και δίνει τη δική του εκτίμηση για το πώς έγιναν τα γεγονότα.

«Άμα το Polo ανέβαινε κι έφυγε στο αντίθετο για να χτυπήσει από την πλευρά του συνοδηγού το Clio σημαίνει ότι και το Clio ή έστριψε προς τα αριστερά, δηλαδή προς το αντίθετο ρεύμα προς Βάρκιζα ή κάτι έγινε και βρήκε προς τον συνοδηγό. Και για να την πετάξει στα βράχια από τη δεξιά πλευρά – που σημαίνει ότι είναι από το αντίθετο ρεύμα- άμα ήταν πλαγιομετωπική θα την είχαν πετάξει από την απέναντι πλευρά στις μπαριέρες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι Αρχές ερευνούν κατά από ποιες συνθήκες έγινε το σοκαριστικό αυτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από δύο νέα παιδιά.

«Είναι σοκαρισμένος και είναι και χτυπημένος» λέει ο πατέρας του οδηγού του άλλου αυτοκινήτου

Έχει χτυπήσει, έχει μώλωπες. Πολύ σοκαρισμένος, παραμιλάει, πονάει, ζαλίζεται. Ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο μπροστά του. Μπαίνοντας στην ευθεία, πάνω στην ευθεία το αυτοκίνητο βρέθηκε μετωπικά στην δεξιά πλευρά του. Είπε ότι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

Αυτό το οποίο έκανε επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιας τεχνολογίας, έδωσε σήμα στο 112. Ειδοποίησε την πυροσβεστική, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ διότι είπε ότι το αυτοκίνητο το άλλο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, δεν ξέρω πως. Πήραν στίγμα, γιατί αυτό δίνει στίγμα και σε 5 λεπτά ανταποκριθήκαν όλοι, τροχαία και όλοι».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top