Αυτό είναι το μικρότερο διαμέρισμα στην Ιαπωνία - Έχει πλάτος 2,5 μέτρα και το ενοίκιο κοστίζει 245 ευρώ - Δείτε βίντεο

Αυτό είναι το μικρότερο διαμέρισμα στην Ιαπωνία - Έχει πλάτος 2,5 μέτρα και το ενοίκιο κοστίζει 245 ευρώ - Δείτε βίντεο

Περισσότερες από 6 εκατ. θεάσεις στο youtube έχει συγκεντρώσει βίντεο-ξενάγηση στο μικρότερο σπίτι στην Ιαπωνία.

Το σπίτι βρίσκεται στην Νίμα του Τόκιο και έχει πλάτος μόνο 2,5 μέτρων. Όπως φαίνεται στο βίντεο διαθέτει κουζίνα, μπάνιο και ένα χώρο που χρησιμεύει σαν κρεβατοκάμαρα, αλλά λόγω του εξαιρετικά μικρού του πλάτους μπορεί κανείς με δυσκολία να ξαπλώσει.

Το Τόκιο είναι η δεύτερη λιγότερο προσιτή οικονομικά πόλη στον κόσμο για τους - ντόπιους -μετά το Χονγκ Κονγκ,- σύμφωνα με παγκόσμια έκθεση της UBS για τα ακίνητα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο διατίθεται στα 245 ευρώ το μήνα, έτσι παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος είναι περιζήτητο μεταξύ φοιτητών και χαμηλόμισθων.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE